REZERVACIJA TERMINA ZA SVETOVANJE ARHITEKTOM

V našem podjetju nudimo strokovno svetovanje arhitektom pri opremi poslovnih prostorov, trgovin in gostinskih lokalov. Naši produkti nudijo vizualno podporo, izpostavitev produktov in privlačno informiranje kupcem. Zanimivi so predvsem produkti iz serije LEDBOX.

 

ZAKAJ LEDBOX?

Grafika LEDBOX – Silicone Edge Graphics (SEG) je bila uradno predstavljena na EuroShop-u leta 2008 – največjem svetovnem sejmu – in se je zaradi svoje modularne zasnove, vzdržljivosti in enostavne montaže hitro uveljavila kot idealna rešitev za izpostavitve v poslovnih prostorih, trgovinah in gostinskih lokalih.

Pred okvirji LEDBOX je bila večina grafik natisnjena neposredno na debel papir, akril, Sintra PVC ali Lexan podlago. Vse te možnosti so se izkazale za funkcionalne, vendar so bili materiali razmeroma težki, težki za pošiljanje, okorni za namestitev na mestu in nagnjeni k poškodbam.

 

REVOLUCIJA LEDBOX (SEG)

OKVIRJA Okvirji LEDBOX (SEG, tekstilni soft frame okvirji) so obravnavali vse te omejitve. Novi sistem je uporabljal eno samo lahko tiskano grafiko iz tkanine z ravnimi kosi silikona, prišitimi na robove, ki jih je bilo mogoče enostavno vstaviti v ozek utor okoli aluminijastega okvirja. Posledica tega je bila čista, brezhibna grafika, ki je bila enostavna za pošiljanje, shranjevanje in namestitev.

 

Arhitektom nudimo strokovno svetovanje s področja vizualne opreme prostora na želeni lokaciji in ob želenem terminu. Poleg svetovanja vam bo strokovnjak predstavil primerne rešitve za vaš prostor.

 

Rezervirajte si razpoložljiv termin svetovanja na vaši lokaciji na spodnjem koledarju.

Strošek ogleda in svetovanja znaša 30,00 € z vključenim DDV/h.

30,00  60 minut

*Preko vaših kontaktnih podatkov, ki jih boste navedli v naslednjem koraku  vas bo poklicalo naše prijazno osebje in se z vami dokončno dogovorilo o terminu. Za dokončno potrditev termina vas bomo poklicali preko telefona.